Zorgverzekering Vrouwen

Vrouwen hebben heel andere behoeftes op het gebied van gezondheidszorg dan mannen. Dit betekent voor vrouwen een goede dekking en vergoeding van bijvoorbeeld anticonceptie, bekkenbodemklachten, IVF-behandelingen, hulp bij borstkanker en extra kraamzorg.  Hieronder leest u meer waar u ook rekening mee dient te houden bij het bepalen van de beste zorgverzekeringen voor vrouwen.

Waar moet ik op letten bij het bepalen van de beste zorgverzekeringen voor vrouwen?

Vrouwen hebben andere behoeftes dan mannen. Sinds 2006 is het dan ook mogelijk om een verzekering voor een bepaalde doelgroep aan te bieden, mits de zorgverzekering voor iedereen toegankelijk is. Bij het afsluiten van een goede zorgverzekering dient u te letten op de dekking van bepaalde aandoening. Heeft u bijvoorbeeld gekeken naar de vergoeding van:

  • Anticonceptie
  • Kraamzorg
  • Bekkenbodemklachten
  • Borstkanker
  • Zwangerschap
  • Fysiotherapie
  • Overgang (zie ook vrouwen 50+)

Wij hebben bij het bepalen van de beste zorgverzekering vrouwen al rekening gehouden met de dekking van de beste zorg voor vrouwen. Bekijk onze top 3 zorgverzekeringen.

Speciale zorgverzekeringen voor vrouwen

Steeds meer zorgverzekeraars houden er rekening mee dat vrouwen behoefte hebben aan andere zorg dan mannen. De beste voorbeelden hiervan zijn Agis (speciale zorgverzekering voor vrouwen), Energiek en OHRA. Deze zorgverzekeringen zijn vergeleken in de beste zorgverzekeringen voor vrouwen.

Zorgverzekeringen voor vrouwen vergelijken

Let bij het bepalen van uw zorgverzekering op de dekking van bepaalde zorg. U wilt tenslotte goed verzekerd zijn. We adviseren u dan ook om u goed te verdiepen in de vergoedingen van de zorgverzekeraars, voor u uw zorgverzekering afsluit. U zit er tenslotte een jaar aan vast. Wilt u zelf geen zorgverzekeringen vergelijken? Bekijk dan onze beste zorgverzekeringen voor vrouwen.

zorgverzekering vrouwen

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie